CASIO ECR 9 varer

Viser 1 - 9 af 9
  • Høj hastighed med Smart Touch fra Casio QT-6100 er den idéelle kasseterminal til mange brancher, men er helt unik til hospitality mar-kedet. Den store LCD farveskærm med moderne touch-teknologi, giver et letoverskueligt billede, som kan tilpasses helt efter den enkelte butiks behov.

  • QT-6600 kan tilpasses hurtigt og bekvemt med dine individuelle krav og behov til din daglige forretning. På grund af sine små dimensioner 36,2 cm bredde, 35,4 cm dybde og 36,8 cm højde, kan QT-6600 installeres hurtigt og enkelt på en pladsbesparende måde.

  • Praktiske systemløsning med kombineret tastatur. SE-C2000 elektronisk kasseapparat giver intelligente funktioner til at tilbyde større fleksibilitet i det daglige drift. Det perfekte flade tastatur med 72 taster, gør at det passer perfekt til små restauranter, kiosker og købmandsvarer butikker.

  • Praktiske systemløsning med kombineret tastatur. SE-S3000MB elektronisk kasseapparat giver intelligente funktioner til at tilbyde større fleksibilitet i det daglige drift. Det perfekte flade tastatur med 72 taster, gør at det passer perfekt til små restauranter, kiosker og købmandsvarer butikker.

  • Praktiske systemløsning med kombineret tastatur. TE-2200 er let at anvende og tilbyder muligheden for tilkobling af dankortterminal. Hvilket både kan gavne og skabe stor fleksibilitet i din daglige drift. Denne type kasse passer perfekt til små restauranter, kiosker og købmandsvarer butikker.

  • Praktiske systemløsning med kombineret tastatur. TE-2400 er let at anvende og tilbyder muligheden for tilkobling af dankortterminal. Hvilket både kan gavne og skabe stor fleksibilitet i din daglige drift. Denne type kasse passer perfekt til små restauranter, kiosker og købmandsvarer butikker.

  • Casio V-R100 er fremtidens kasseapparat, der integrerer en meget fleksibel, selvstændige udviklet Android-mester software med masser af interne og eksterne funktionelle enheder.

  • CASIO V-R7100 er Andriod™ baseret POS-terminal med en 15,6 '' bred touchscreen. V-R7100 udnytter Android™ software version 4.2 (Jelly Bean). Ligesom V-R100 er V-R7100 POS-terminaler designet uden blæser, harddisk eller andre bevægelige dele til at sikre effektive butiksdrift og eliminere almindelige hardwareproblemer, der kan opleves med pc-baseret hardware.

Viser 1 - 9 af 9