POS Kasser

- Touch skærme i forskellige størrelser tilpasset efter dit behov

- Mulighed for integreret dankortløsning

- Fjernstyret hjælp via Teamviewer 

POS Kasser 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
  • Denne POS maskine er elegant og pladsbesparende, da printeren er integreret i soklen. På grund af det kompakte design er denne type terminal meget anvendelig, hvis man ønsker pladsbesparende POS. Kasseterminalen kan leveres med kundedisplay, kortlæser og indbygget scanner.Posiflex All-in-one leveres i 10″, 12″ og 15″ skærmstørrelser.

  • Det er en kompakt, høj ydeevne system, udstyret med en Quad-Core Bay Trail platform; udstyret med en chok- og ridsefast, multi-touch, skærm (PCAP teknologi). Standardversionen har 64 GB flash disk (2,5 '' SSD) og tåler snavs (fedt, krummer, støv, stænk og rester i køkkener, restauranter og bagerier).

  • Mini tårnet er en mobil POS maskine, den er både elegant og pladsbesparende, da printeren er integreret i soklen. På grund af det kompakte design er denne type terminal meget anvendelig, hvis man ønsker POS men pladsen er få. Kasseterminalen kan købes med eller uden kundedisplay, eller kortlæser.

  • Fleksibel kassesoftware til restaurant, kantine og detail branchen. Bordstyring Kundestyring Gavekort styring Integration til regnskab Integration til Spiritus system Dankort, Mobil Dankort og MobilPay Lagerstyring

Viser 1 - 5 af 5