VX-620 Forstør

VX-680

Ny vare

Verifones VX 680 er en lille, hurtig og driftssikker betalingsterminal til alle butikker og forretninger.

Flere detaljer

Yderligere information

Verifones VX 680 er en lille, hurtig og driftssikker betalingsterminal til alle butikker og forretninger, der har brug for at kunne tage imod betalinger med til kunden - den egner sig derfor særligt godt til restaurationsbranchen, håndværkere, markeder og andre der er på farten. Terminalen er med sine mange nye funktioner på mange måder fremtidens terminal - den har bl.a. indbygget kontaktløs læser (NFC) og et stor farvedisplay med touch screen. Den har desuden en meget høj batteritid, som sikrer dig en længere brugstid end ved andre traditionelle mobile terminaler.


Denne udgave er udstyret med GSM og skal derfor have et SIM-kort for at trække forbindelse til mobilnetværket. Det er den optimale løsning, hvis du aldrig rigtigt ved hvor langt væk fra butikken eller WiFi du kommer.

VX 680 kan bl.a. opsættes med følgende funktionaliteter: Gebyrberegning, modtagelse af drikkepenge og gavekort, offline funktionalitet, forhåndsregistrering, Dankort app og MobilePay på terminalen, hotel & restaurant konfiguration, manuel indtastning.